IZO

IZO Community


 

IZO brengt al meer dan tien jaar informatievoorziening partijen en professionals met elkaar samen voor kennisuitwisseling. Binnen IZO werken we aan het bevorderen van de samenhang in de digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning. Met als ultiem doel om de informatievoorziening zo in te richten dat de cliënt en zorgprofessional zo weinig mogelijk hinder ondervinden. De IZO community is voor informatiemanagers, beleidsmedewerkers, adviseurs en projectleiders die werken aan de digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning.


KennisJam 2024

Hét jaarlijkse evenement voor kennisdelen en netwerken voor informatiemanagers, beleidsmedewerkers, adviseurs en projectleiders die werken aan de digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning

Meer informatie

Meld je direct aan


KennisJam 2023 

'Samen actief in het netwerkperspectief'

15 september 2023Jubileumbijeenkomst 2022: Tien jaar IZO

16 september 2022


Denktanks

Vóór de accentverschuiving die in 2021 werd doorgevoerd, organiseerde IZO jaarlijks twee denktanks. Tijdens de Denktank IZO deelden leden van de IZO community onderling kennis en ervaring uit over innovaties op het gebied van informatie-uitwisseling in de zorg en ondersteuning.

Van elke Denktank is verslag gedaan. Verslagen van eerdere edities van de Denktank IZO inclusief film, foto's en presentaties vind je hier:

2020 Denktanks

2019 Denktanks

2018 Denktanks

  • Iedereen binnenboord
  • Mantelzorg zonder (digitale) hindernissen

2017 Denktanks

  • Van 'de patiënt centraal' naar 'mensgerichte zorg'
  • Nieuw perspectief voor informatievoorziening in zorg en ondersteuning

2016 Denktanks

  • Juist geïnformeerd zijn is cruciaal voor regie
  • Van Denktank naar Doetank

2015 Denktanks